Tag: pc gaming

Windows 11 po përdoret më shumë nga Gaming PC se sa nga PC normal
Megjithëse Microsoft e konsideron Windows 11 përmirësimin "më smooth" që është trajtuar ndonjëherë, miratimi është shumë më i ngadalshëm se paraardhësi i tij pasi shumë preferojnë thjesht të përditësojnë Windows 10. E njëjta gjë është e vërtetë për prillin, pasi…
RTX 3090 Ti lançohet më 29 Mars së bashku me review
Thashethemet nga forumet Chiphell ishin të vërteta. NVIDIA tani po planifikon të prezantojë dhe lançojë RTX 3090 Ti më 29 mars. Në fakt, vlerësimet e produkteve, duke përfshirë modelet custom, do të publikohen gjithashtu në të njëjtën ditë. NVIDIA ndau…
Kasa më e re PC-gaming nga Cooler Master është një atlete
Bota e PC gaming nuk është e panjohur për build-et unike, nga pajisjet e personalizuara deri te Doom BFG PC të pajisura me RTX. Megjithatë, një nga produktet e ardhshme të Cooler Master mund të jetë një atlete për kasën…