Fansat e LoL janë irrituar pasi nerf-it 10.9 të Karthus
Lojtarët e League of Legends u kanë bërë thirrje Riot Games të kthejnë ndryshimet kryesore në shpejtësinë e lëvizjes së Karthus në update 10.9 Përditësimi i fundit pa që shpejtësia e mage-it të ulet me 10 (335 >> 325), dhe…
Patch 10.9 në TFT bën rework Chrono dhe nerf Dark Star
Ardhja e Xerath i ka bërë Dark Stars shumë të fuqishëm Lançimi i Xerath, si dhe buffs të Patch 10.8 për Sorcerer dhe Dark Star, e kanë ndryshuar shumë meta-n e Teamfight Tactics. Në Patch 10.9, duket se Riot ka…
Riot zbulon ndryshimet që do të vijnë në Patch 10.9 të LoL
Riot do të fokusohet në përmirësimin e eksperiencës në Top dhe Jungle Update-i i ardhshëm në League of Legends me shumë mundësi do të fokusohet shumë në Top Lane dhe Jungle. Ndërkohë që patch-et e fundit rregulluan situatën në Bot…