Tag: Party Royale

Si të merrni Fortnite Neon Wings back bling falas
Neon Wings back bling ka ardhur zyrtarisht në Fortntie me Party Royale mode. Ju do të mund ta merrni atë plotësisht falas. Urraaa. Neon Wings back bling erdhi si një cosmetic falas për lojtarët të premten e 8 majit, si…
Fortnite mbajti një koncert të Diplo në Party Royale
Jordan Fisher ishte gjithashtu pjesë e eventit. Mode-i i ri pa armë dhe combat në Fortnite, Party Royale, erdhi në lojë ditën e mërkurë të kësaj jave dhe harta e re shërbeu si vendi ku u mbajt koncerti i parë…
Update v12.50 i Fortnite sjell disa nerfe masive
Fornite v12.50 është këtu dhe bashkë me update-in vjen një numër i madh nerf-esh për disa items goxha të përdorura nga lojtarët. Epic ende nuk ka nxjerrë patch notes zyrtare, por mund të kuptojmë mjaftueshëm gjëra, bazuar në ato që…
Party Royale mode i Fortnite është chill, pa armë dhe live tani
Harta ka mini-lojëra ku lojtarët mund të argëtohen. Data miners-at e Fortnite kanë gjetur një hartë të re dhe një mode të ri që është i gjithi i fokusuar në argëtimin në lojë, pa pjesën e combat. Një mode i…