Harta e re Paramo e PUBG është tashmë në test server
PUBG po vjen me një hartë të re dhe tashmë ju mund ta provoni atë përpara lançimit zyrtar të Season 9. Zhvilluesi PUBG Corporation zbuloi në website-in e tij se Paramo është në test server bashkë me të gjitha tweaks…
PUBG prezanton Season 9 dhe një hartë që ndryshon sa herë bëni drop
Data e lançimit të Season 9 të PUBG është caktuar zyrtarisht për 21 tetor, ose 29 tetor për ata që e luajnë në konsola. Zhvilluesit gjithashtu kanë sjellë disa hints që sugjerojnë se çfarë duhet të presim nga harta e…
PUBG do të marrë një hartë të re për Season 9, që quhet Paramo
PlayerUnknown's Battlegrounds duket të jetë duke sugjeruar drejt një harte plotësisht të re. Një seri cratesh janë shpërndarë me copa të një tablete guri dhe gërma që referojnë 'Paramo'. E gjitha kjo na drejton në një farë update-i të madh.…