Rift Beacons në Paradise Palms dhe Polar Peak janë aktivizuar
Moisty Mire dhe Greasy grove pritet që ti zëvendësojnë. Dy Rift Beacons të Fortnite që ndodhen momentalisht në Paradise Palms dhe Polar Peak janë aktivizuar fiks në kohë për update v10.30 të kësaj jave. Rift Beacons janë pak a shumë…