Overwatch Yule Log me Jeff Kaplan rikthehet për 2019
Është prag Krishtlindjesh dhe kjo nënkupton vetëm një gjë, është koha për të parë drejtorin e Overwatch, Jeff Kaplan, të ulet përpara një oxhaku për tetë orë rresht. Po miq, Overwatch Yule Log do të rikthehet për një tjetër raund…