ONE HomeNet, shërbimi më i ri që mundëson internet super të shpejtë, kudo
Kush nuk do e dëshironte internetin në shtëpi që të ishte shumë i shpejtë dhe të aktivizohej menjëherë, vetëm me një buton. Pa teknikë dhe pa kabuj. Si me magji. ONE Telecommunications, e sjell këtë realitet për ju! Premtuam të…
ONE përmirësohet çdo ditë
Më datë 4 Nëntor 2020, ONE Telecommunications arrin mbulimin 4G më të gjerë në Shqipëri. Tashmë, 98.1% e popullsisë kanë akses në rrjet 4G. Peshkopia ishte stacioni i fundit që u instaluan pajisjet duke përmbyllur fazën e parë dhe më…
Qëndro i lidhur në çdo moment me HomeNet
Ka disa gjëra për të cilat urojmë të ndodhin sa më shpejtë si zgjidhje teknologjike. Njëra prej tyre është që të kemi pajisje pa kabuj! Sidomos kur abonohemi për internet në shtëpi, fillon seria e bezdive: lër një orar me…
Ndikimi i rrjetit dhe komunikimit në sigurinë kibernetike në ditët e sotme
Në epokën e re që po jetojmë, rrjeti dhe komunikimi janë më të rëndësishme se kurrë më parë, ndaj edhe diskutimet rreth sigurisë së rrjeteve janë shtuar. Për sigurinë kibernetike të rrjeteve, Elvin Guri, aksioneri kryesor i One Telecommunications ndau…
Si të kem një telefon të ri, pa shpenzuar?
Vjen në Shqipëri mënyra më e lehtë për të patur smartphone-in e preferuar, pa qenë nevoja të sakrifikoni kursimet tuaja. ONE Telecommunications e premtoi dhe e solli këtë mundësi për ju. Në dyqanet e ONE dhe në faqen web mund…
One Telecommunications paraqitet zyrtarisht
Telekom Albania tashmë është ONE Telecommunications, dhe kështu nis një epokë e re për operatorin e parë të telefonisë celulare në vendin tonë. Ky ndryshim i rëndësishëm u bë dje i ditur nga aksionerët e kompanisë, dhe përparësitë janë menjëherë…
Telekom Abania bëhet One Telecommunications
Telekom Albania po transformohet në ONE Telecommunications. Edhe pak ditë na ndajnë nga data 10 Shtator, dita kur ONE do të jetë zyrtarisht emri ynë. Ky mund të mos ketë qenë viti më i mirë në jetën tonë, e megjithatë,…