Tag: one telecommunications

Siguria në rrjetin e One Telecommunications
Ndryshimet teknologjike sjellin ndryshime edhe në jetën tonë. Ato kanë gjithmonë edhe më shumë ndikim në veprimtaritë tona të përditshme duke na bërë edhe më të varur prej tyre. Por, pavarësisht shumë të mirave, çdo zhvillim teknologjik sjell me vete…
Këshilla nga One për sigurinë online
Interneti është një hapësirë plot mundësi dhe argëtim, por si çdo hapësirë, nëse nuk ke kujdes, “të bën gropën”. Për përdoruesit e zakonshëm, është e vështirë të mendojnë rreziqet që mund të vijnë prej tij, por, nëse të kujtohet, bota…
ONE Telecommunications plotëson dëshirat e fëmijëve në Pediatrinë e QSUT
Festat bëhen më të mira, kur të gjithë janë të gëzuar. Ata që e ndjejnë më shumë atmosferën festive, janë padyshim, fëmijët. Disa prej tyre, gëzimin e kanë të kushtëzuar pasi janë të privuar nga ajo që është më e…
ONE Telecommunications në mbështetje të eventit teknologjik “Hackathon”
Më 22 dhjetor 2020, u organizua “Think Tech Hackathon” me temën e “Internet of Things”, si një nga risitë e kohëve të fundit. “Hackathon” ishte një event tejet i suksesshëm, dedikuar teknologjisë dhe mënyrave novative se si ajo përmirëson vazhdimisht…
Festa më të mira, çdo ditë
Zbukurimet dhe dritat na lajmërojnë për ardhjen e festave. Pavarësisht vështirësive të këtij viti, ka diçka të cilën asgjë nuk mund ta kufizojë: komunikimi me të dashurit dhe të afërmit. Arsyet për ta pritur me padurim vitin 2021 janë edhe…
Çfarë duhet përmirësuar për të tërhequr investimet e huaja në vend?
Elvin Guri shprehet për Diaspora Flet Germin organizoi edhe këtë vit konferencën Diaspora Flet, e cila për shkak të pandemisë u zhvillua online përmes një platforme teknologjike. Konferenca synon të lidhë profesionistë të industrisë, biznese, komunitete, aktivistë dhe ekspertë nga…
ONE HomeNet, shërbimi më i ri që mundëson internet super të shpejtë, kudo
Kush nuk do e dëshironte internetin në shtëpi që të ishte shumë i shpejtë dhe të aktivizohej menjëherë, vetëm me një buton. Pa teknikë dhe pa kabuj. Si me magji. ONE Telecommunications, e sjell këtë realitet për ju! Premtuam të…
ONE përmirësohet çdo ditë
Më datë 4 Nëntor 2020, ONE Telecommunications arrin mbulimin 4G më të gjerë në Shqipëri. Tashmë, 98.1% e popullsisë kanë akses në rrjet 4G. Peshkopia ishte stacioni i fundit që u instaluan pajisjet duke përmbyllur fazën e parë dhe më…
Qëndro i lidhur në çdo moment me HomeNet
Ka disa gjëra për të cilat urojmë të ndodhin sa më shpejtë si zgjidhje teknologjike. Njëra prej tyre është që të kemi pajisje pa kabuj! Sidomos kur abonohemi për internet në shtëpi, fillon seria e bezdive: lër një orar me…
Ndikimi i rrjetit dhe komunikimit në sigurinë kibernetike në ditët e sotme
Në epokën e re që po jetojmë, rrjeti dhe komunikimi janë më të rëndësishme se kurrë më parë, ndaj edhe diskutimet rreth sigurisë së rrjeteve janë shtuar. Për sigurinë kibernetike të rrjeteve, Elvin Guri, aksioneri kryesor i One Telecommunications ndau…