Ku dallon Samsung Galaxy Note 20 nga Galaxy S20?
Nuk dallon haha.. Me kalimin e kohës po bëhet më e vështirë për Samsung që të bëjë dallimet mes familjes së Galaxy S dhe Galaxy Note. Me daljen në treg të Galaxy S20, Galaxy S20Plus dhe Galaxy S20 Ultra dhe…