Tag: Nokia

Nokia risjell telefonin ikonik Nokia 8210
Të preferuarit tanë të vjetër mund të jenë ngushëllues dhe ndonëse nuk dyshoj se ju pëlqejnë smartphonet tuaj shumë modernë, vë bast se keni ndenjur aty me raste duke kujtuar telefonat e vjetër. Epo, mund të jeni të kënaqur të…
Nokia 7.2 dhe 6.2 ofrojnë stil dhe kualitet me kosto të përballueshme
HDM Global, firma që është pas telefonave të Nokia ka njoftuar disa telefona të rinj që do të vijnë në IFA 2019, ku Nokia 7.2 dhe Nokia 6.2 janë dy zgjedhjet më të mira që mund të bëni. Të dyja…