Tag: nintendo eshop

Legend of Zelda: Skyward Sword HD dhe Civilization IV Anthology vijnë në Nintendo eShop
Si çdo javë, Nintendo eShop sjell lojëra të reja në dyqanin e saj online bashkë me shumë ulje dhe demo. Kësaj jave në Nintendo eShop mund të gjeni lojëra si Legend of Zelda: Skyward Sword HD, Civilization VI Anthology, Fates…
Monster Hunter Stories 2 dhe A Plague Tale: Innocence vijnë në Nintendo eShop
Nintendo sjell në dyqanin e saj online Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin dhe A Plague Tale: Innocence bashkë me shumë lojëra të tjera të cilat duhet t’i provoni. Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin Një aventurë e…
Këto janë lojërat më të reja në Nintendo eShop
Si çdo javë, NIntendo sjell lojëra dhe ulje të reja çdo javë për lojëra të ndryshme që ky dyqan online ka. Dhe këtë javë mund të gjeni disa lojëra të reja dhe gjithashtu ulje në shumë prej tyre. Destroy All…
Nintendo eShop sjell lojëra të reja këtë javë
Nintendo eShop ka sjellë disa lojëra të reja këtë javë të cilat janë ndryshe nga ato që shohim zakonisht. Prandaj sigurohuni që t’i hidhni një sy Nintendo eShop. Game Builder Garage Keni dashur ndonjëherë që të mësoni si të programoni…
Nintendo eShop sjell tre lojëra të reja
Nintendo sjell disa lojëra të reja në dyqanin e saj online të quajtur Nintendo eShop. Kështu që sigurohuni që t’i hidhni një sy lojërave më të fundit që mund të gjeni në të. Sludge Life Sludge Life sjell aventurat e…
Lojëra dhe DLC të reja vijnë këtë javë në Nintendo eShop
Si çdo javë, Nintendo eShop ka sjellë lojëra, DLC, demo të shumëllojshme dhe mundësinë për të bërë pre-order disa nga lojërat që do të vijnë së shpejti. Super Bomberman R Online Përballuni me pothuajse 64 lojtarë të tjerë në SUPER…
Këto janë lojërat më të reja në Nintendo eShop
Nintendo sjell edhe këtë javë një shumëllojshmëri të madhe lojërash të reja nga zhanre të ndryshëm dhe gjithashtu në ulje në dyqanin e saj online, Nintendo eShop. Knockout City Bashkohuni me miqtë tuaj në lojën më të fundit nga Electronic…
Nintendo eShop sjell dy lojëra të reja për muajin Maj
Muaji maj ka ardhur dhe dyqani online i Nintendo, Nintendo eShop, ka sjellë dy lojëra të reja, demo, pre-orders dhe shumë ulje. Ndër to mund të përmendim The Colonists, Nongunz: Doppelganger Edition, Rising Hell Demo dhe më shumë. The Colonists…
Nintendo eShop sjell ulje, lojëra të reja dhe demo këtë javë
Si pothuajse çdo javë, Nintendo ka sjellë disa lojëra të reja në dyqanin e saj online duke sjellë një larmishmëri zgjedhjesh dhe uljesh. Legend of Keepers është loja më e fundit nga Goblinz Studio dhe është për miksim i bukur…
Nintendo sjell lojëra të reja në eShop
Si pothuajse çdo javë, Nintendo ka sjellë disa lojëra të reja në dy lojëra të reja në dyqanin e saj online ku njëra prej tyre është një puzzle game kurse tjetra strategy. Loja e parë është PICROSS S6 e cila…