Tag: nintendo 64

Me Xbox tashmë mund të luani lojërat e PlayStation dhe Nintendo 64
Microsoft ka arritur të marrë lojëra klasike Nintendo 64 dhe OG PlayStation në Xbox Series X/S. Kjo është veçanërisht e pabesueshme kur merrni parasysh se Nintendo dhe Sony ende nuk e kanë vendosur shumicën dërrmuese të katalogëve të këtyre platformave…
Nintendo Switch Online shton lojërat e Nintendo 64, Sega Genesis dhe controllers
Në Nintendo Direct shtator 2021, Nintendo zbuloi se lojërat Nintendo 64 dhe Sega Genesis do të vijnë në Nintendo Switch Online (NSO) përmes një Expansion Pack-u të ri, një nivel i ri çmimesh për NSO që do të nisë më…