Tag: nexus SC

Një update hapsinor e pret Rocket League në 17 Nëntor
Sezoni i pestë i Rocket League është gati të fillojë, duke filluar më 17 nëntor me një ulje të re të përmbajtjes hapësinore që do të përfshijë artikuj të rinj, përditësime dhe më shumë. Lojtarët në të gjitha platformat do…