Tag: my villain academia

Njoftohet sezoni 6 i My Hero Academia
My Hero Academia ka njoftuar se sezoni i gjashtë i animes tani ka përfunduar së krijuari. Sezoni i pestë i serisë filloi më herët këtë pranverë dhe përfundoi me 25 episode. Ka pasur disa ndryshime të mëdha gjatë rrjedhës së…
Promovimi i fundit i My Hero Academia tregon për fillimin e luftës
SPOILER ALERT My Hero Academia po na jep shenjat e para për fillimin e luftës me vrojtimin rreth finales së madhe të Season 5! Anime më në fund ka arritur episodin e saj të fundit, dhe me hyrjen më të…
My Hero Academia, çfarë dimë për fuqinë e re të Toga-s
Spoiler Alert Episodi i fundit i sezonit 5 të My Hero Academia vazhdon me arc të "My Villain Academia”, i cili gjurmon sesi League of Villains po përpiqet të rrisë aftësitë dhe fuqitë e tyre për luftën e ardhshme me…