Tag: msi

Nvidia GeForce RTX 3080 & 3090 – data e lançimit, çmimi dhe ku mund t’i blini këto karta grafike për Shqipëri & Kosovë
Kartat grafike MSI GeForce RTX 3080 & 3090 të Nvidia janë hapi më i madh në këtë gjeneratë dhe kjo është gjithçka që duhet të dini rreth tyre Kompania MSI sjell në treg serinë e saj jashtëzakonisht të fuqishme të…
Kartat grafike MSI GeForce RTX 3080 & 3090 – data e lançimit, çmimi dhe ku mund t’i blini për Shqipëri & Kosovë
Kartat GeForce RTX 3080 & 3090 janë hapi më i madh në këtë gjeneratë dhe kjo është gjithçka që duhet të dini rreth tyre Kompania MSI sjell në treg serinë e saj jashtëzakonisht të fuqishme të kartave grafike, GAMING dhe…
Riot Games ka anulluar MSI 2020 në League of Legends
Me shumë mundësi nuk do të ketë asnjë ndeshje ndërkombëtare deri në nisjen e Worlds Sipas reporterit Travis Gafford, Mid-Season Invitational 2020 në League of Legends është anulluar. Gafford foli për anullimin e MSI gjatë shfaqjes së tij, Hotline League,…
League of Legends shtyn MSI për shkak të coronavirus
Turnamenti i dytë më i madh i League of Legends shtyhet për shkak të virusit Riot Games konfirmoi se Mid-Season Invitational do të shtyhet në një njoftim në 10 mars, duke vendosur sigurinë e lojtarëve dhe të stafit, si dhe…