Leak-u i fundit na tregon se si do të duket Samsung Galaxy Fold 2
Galaxy Fold 2 duket shumë i ngjashëm me Motorola Razr 2019 Galaxy Fold nuk është se pati lançimin më të mirë, duke treguar se Samsung me Galaxy Fold 2 duhet të përmirësojë dizajnin si dhe rezistencën e këtij telefoni.  Fatkeqësisht,…