Tag: modern warfare 3

Modern Warfare 3 bëhet loja më e shikuar në Twitch
Modern Warfare 3 është padyshim një nga lojërat më të mëdha Call of Duty në historinë e ekskluzivitetit. Papritur 11 vjet nga publikimi i saj në 2011, aktualisht është loja më e shikuar në Twitch me mbi 400 mijë shikues…
Kur dhe çfarë do të sjellë Season 2 në Call of Duty Mobile?
Fundi i Season 1 të quajtur Heist bashkë me eventin e Lunar New Year janë drejt fundit por zhvilluesi i lojës ka zbuluar të dhëna të reja rreth Season 2 në Call of Duty Mobile. Kur do të nisë Call…