fbpx
Ride 3 Review
Ride 3 është rikthimi i Milestone në industrine e gaming. Loja u lançua në 30 nëntor dhe në linjën e saj kryesore , ashtu si dhe me paraardhëset e saj, Ride dhe Ride 2 vendoset si qëllim garimi me motoçikleta.…