fbpx
Men In Black: International patën një hapje zhgënjyese në box office
Spin-off-i hasi vështirësitë e tij. Raportimet më të reja nga box office kanë dalë dhe ai që pritej të ishte filmi më i madh i fundjavës, Men in Black: International, ja doli në majë, por përgjithësisht ishte pakëz si një…
Kemi një tjetër trailer për Man In Black: International
Captain Marvel tb. Një tjetër trailer ka ardhur për filmin e ri të Men In Black dhe siç mund ta dini, këtë rradhë filmi është.. internacional. I titulluar Man In Black: International, Chris Hemsworth dhe Tessa Thompson janë dy protagonistët…