Riot hedh shenja drejt kampionëve të rinj në League of Legends
Në lojë do të vijnë një jungler, një assassin dhe një marksman Riot publikoi sot një Champion Roadmap të ri, ku foli më në detaj rreth ndryshimeve që pritet të vijnë për kampionët e League of Legends. Tani që rework-et…