Tag: Ludwig

Ludwig lejon Twitch chat të shpenzojë 16K dollarë nga paratë e tij për një statujë të Jackie Chan
Në një video të fundit në kanalin e tij në YouTube, Ludwig u dha shikuesve të tij një kohë të caktuar për të shpenzuar paratë e tij në eBay. Kur arritën në një statujë të Jackie Chan në përmasa të…
Ludwig parashikon që shumë streamers do të kalojnë nga Twitch në YouTube
Streamer i Twitch, Ludwig Anders Ahgren bëri disa pretendime interesante në episodin e tij të fundit të The Yard. Benjamin "DrLupo" Lupo dhe Timothy "TimTheTatman" Betar kaluan në YouTube në fillim të kësaj jave. Atëherë veterani i FPS Nicholas "NICKMERCS"…
Twitch Subathon i Ludwig u mbyll aksidentalisht më herët seç duhej
Pothuajse duke dalë në 3 javë livestreaming të Twitch subathon-it të tij, kanali i Ludwig doli papritur offline në 4 Prill, pavarësisht se kohëmatësi i tregonte se kishte akoma 16 minuta të mbetura. Fatmirësisht, ishte thjesht një gabim dhe stream-i…