Tag: loot

Lojtarët e Fortnite mund të shesin loot së shpejti
Një leak i Fortnite ka zbuluar më shumë detaje për një veçori të bërë leak më parë, që do i lejojë lojtarët të shesin loot te NPC e lojës. Leak-u i ri tregon se cilat NPC janë aty për të…
Infinity Ward do të sjellë mode të reja dhe ndryshime në loot-in e Warzone
Në 7 prill Infinity Ward solli detajet mbi të gjitha gjërat që do të vijnë në sezonin e 3 për battle royale-in e Modern Warfare. Mode të caktuara dhe playlists do të prezantohen gjatë sezonit, por kjo nuk është e…
Shfaqja e parë e Twitch Prime tregon të gjitha gjërat që merrni falas me të
Koha për të bërë loot. Twitch mbajti shfaqjen e tij të parë Twitch Prime dje dhe e gjithë ideja e saj ishte të tregonte se çfarë anëtarët e Twitch Prime mund të marrin falas. Shumica e gjërave falas të diskutuara…
Tfue ka treguar se sa i fuqishëm mund të jetë Fishing Rod në Fortnite
Në mes të një prej ndeshjeve të Fortnite Championship Series, Turner 'Tfue' Tenney tregoi se sa e fuqishme mund të jetë Fishing Rod në betejat e late-game-it. Me ardhjen e Chapter Two në Fortnite, patëm prezantimin me Fishing Rod, një item…
Si të merrni katër muaj loot të League of Legends nga Twitch Prime
Riot Games ka bashkëpunuar me Twitch për të sjellë katër muaj LoL loot për anëtarët e Twitch Prime. Twitch Prime po ofron katër kapsula me loot të League of Legends përgjatë katër muajve. Përkatësisht Rift Herald’s Capsule, Red Buff’s Capsule,…
Epic Games ka njoftuar ndryshme në loot-in e Fortnite Battle Royale
Kohët e fundit Epic ka marrë kritika nga komuniteti i tij për mungesën e komunikimit që tregon kur bën ndryshime në lojë. Për të reaguar siç duhej ndaj fenomenit, kompania ka postuar update të vazhdueshme në website, që publiku të…
Nëse mendonit se Anthem nuk mund të bëhej më keq, e kishit gabim.
Është e habitshme që po i rikthehemi sërish kësaj tematike. Pas pak momentesh optimizmi, komuniteti i Anthem është revoltuar mbi patchin më të fundit të lojës. Update 1.04 u lançua para pak ditësh, plot me premtime për përmirësim loot-i dhe…