PUBG do të heqë locked crates në muajt e ardhshëm
PUBG do të heqë microtransactions në lojë/span> Locked crates që mund të hapen vetëm me çelësat e blerë në dyqan do të hiqen nga PUBG, sipas zhvilluesëve të lojës. Në këto momente, lojtarët e PUBG mund të marrin unlocked dhe…