Tag: loba

Si të ndaloni teleportimin e Loba në Apex Legends
Lojtarët e Apex Legends që nuk duan të vihen poshtë nga Loba në Season 5, mund të duan të konsiderojnë mirë se çfarë personazhi zgjedhin për t'ju kundërvënë, pasi një person lehtësisht mund ta kundërshtojë aftësinë e saj të teleportimit,…
Apex Legends zbulon zyrtarisht personazhin e Loba
Apex Legends ka zbuluar zyrtarisht personazhin më të ri në lojë. Jo ndonjë e papritur për lojtarët dmth, pasi ajo është Loba Andrade, hajdutja që po kërkon hakmarrje mbi Revenant. Është konfirmuar se Loba do të vijë në Sezonin e…
Ky leak në Apex Legends zbulon se Loba do të vijë në lojë këtë javë
Loba më në fund mund të vijë për herë të parë në Apex Legends këtë javë. Kjo sipas leaks të bërë nga data miners. Pas muajve të tërë në pritje, lojtarët më në fund do të shohin nga afër Translocating…
A është Rosie/Loba legjenda e ardhshme e Apex Legends?
Sezoni i 4 i Apex Legends është në mesin e tij dhe Rosie, ose ndryshe Loba ende nuk është shfaqur në lojë. Kemi grumbulluar më poshtë të gjitha të dhënat, teasers dhe leaks se kush mund të jetë legjenda e…
Apex Legends po hedh shenja drejt Loba, legjendës së ardhshme
Sezoni i 4 i Apex Legends është në javën e parë të ciklit të jetës së tij. Deri tani ka patur një event të ri dhe disa leaks që kanë bërë disa sugjerime për të ardhmen e këtij sezoni. Një…