Tag: lifestyle tv

Samsung prezanton Neo QLED, MICRO LED dhe linjat Lifestyle TV
Samsung kryeson në vitin e tij të 15-të si marka kryesore globale e televizorëve me vizionin ‘Ekranet Kudo, Ekranet për të Gjithë’ Samsung Electronics zbuloi portofolin e tij të 2021 me ekranet Neo QLED, MICRO LED dhe Lifestyle TV gjatë…