Tag: life unstoppable

Samsung Lançon Projektorin me Lazer 4K Ultra Short Throw: The Premiere
LSP9T dhe LSP7T do të sigurojnë një përvojë të vërtetë të kinemasë në shtëpi Samsung Electronics njoftoi projektorin e ri lazer 4K Ultra Short Throw, The Premiere, në eventin virtual "Life Unstoppable" më 2 shtator. Projektori i ri me lazer…
Samsung shënon një epokë të re të inovacionit me përvojën virtuale “Life Unstoppable”
Produktet më të fundit inteligjente dhe të lidhura zbulohen për të ushqyer stilin e jetës tonë në zhvillim Samsung Electronics njoftoi sot avancimet e tij të fundit në pajisjet mobile, aksesorët, televizorët, audiot dhe elektroshtëpiaket me përvojën virtuale, ‘Life Unstoppable’…