Tag: league of villains

My Hero Academia më në fund shfaq tradhëtarin e serialit
Kanë kaluar disa vite që kur My Hero Academia hodhi idetë e para për zbulimin e një tradhtari. Pasi League of Villains depërtoi në U.A. High School, fnsat u informuan se një tradhtar ishte në mes të tyre, por kanë…
My Hero Academia zbulon planin mizor të All For One
Manga e My Hero Academia mund të kishte treguar përfundimin e War Arc, por fundi i kësaj beteje të pabesueshme vetëm u dha më shumë telashe heronjve pasi të ligjtë janë grumbulluar nën udhëheqjen e All For One. Me të…
Fansat e My Hero Academia mezi po e presin sezonin 6
Fansat e My Hero Academia mezi presin të shohin se çfarë do të vijë në anime sezonin e ardhshëm. Pasi filloi për herë të parë një varg të ri episodesh në fillim të pranverës, My Hero Academia ka përfunduar vitin…
Cliffhanger i My Hero Academia shfaq heronjtë e vërtetë
SPOILER ALERT E gjithë historia e My Hero Academia bazohet në një premisë që prezantohet nga zëdhënësi i protagonistit të serive Izuku Midoriya gjatë titujve fillestarë të shfaqjes. Sipas Midoriya, i gjithë seriali My Hero Academia është me të vërtetë…
Fundi i episodit të My Hero Academia na përgatit për një luftë të madhe
Anime e Season 5 të My Hero Academia ka hyrë tashmë në arc. My Villain Academy dhe episodi më i fundit i anime ma prezanton me një luftë tjetër të madhe. Dhe sa për t’iu kujtuar, më poshtë do të…