fbpx
Shikoni këtë gamplay të Kitana dhe D’Vorah në Mortal Kombat 11
Mortal Kombat 11 është shumë pranë lançimit dhe kemi arritur në pikën ku janë zbuluar të gjithë personazhet e saj. Për ti mbajtur gjërat më interesante mund të shohim ata të vihen kundër njeri-tjetrit, mbi të gjitha në këtë gameplay…
Mortal Kombat 11 shton Kitana në listën e personazheve
Një tjetër pjesëtare e listës së Mortal Kombat është konfirmuar përmes një TV Spoti për lojën që zbulonte Kitana si një luftëtare tjetër për MK 11. Kitana ka qenë gjithmonë një personazh që fansat e prisnin të vinte në lojë,…