Razer sjell një controller të ngjashëm me Switch për Android dhe iOS
Razer Kishi pritet të vijë në fillim të 2020 Në tetor, Razer zbuloi Junglecat, një controller për mobile me dy pjesë të ngjashme me Joy-Con të Nintendo Switch, të cilat vendoseshin në të dyja krahët e telefonit, por ai punonte…