Tag: KAYO

Shihni agjentin e ri të Valorant
KAYO është një makinë lufte e ndërtuar për një qëllim të vetëm: neutralizimin e radiant. Fuqia e tij për të shtypur aftësitë e armikut gjymton aftësinë e kundërshtarëve të tij për të luftuar, duke siguruar atë dhe aleatët e tij…