Fansat e LoL janë irrituar pasi nerf-it 10.9 të Karthus
Lojtarët e League of Legends u kanë bërë thirrje Riot Games të kthejnë ndryshimet kryesore në shpejtësinë e lëvizjes së Karthus në update 10.9 Përditësimi i fundit pa që shpejtësia e mage-it të ulet me 10 (335 >> 325), dhe…
Jungle Karthus po shkatërrohet në PBE
Ky mund të jetë fundi i sundimit të tij në xhungël. Para publikimi të League of Legends Patch 9.11, karthus do të marrë një nerf të madh për të ulur fuqinë e tij në Public Beta e Environment. Në formën…