Par’Xzi mund të jetë kampioni i ardhshëm i League of Legends
Ai është një përzierje midis Kha'Zix dhe Ivern Nëse besojmë zërat e fundit që kanë qarkulluar, Par'Xzi mund të jetë kampioni i ardhshëm që do të shtohet në listën e kampionëve të League of Legends. Sipas një postimi të fshirë…