Rainbow Six Siege po teston një rework të Jackal
Ndryshimet vijnë kryesisht tek aftësia e skanimit të Jackal Update më i ri në serverat e testimit të Rainbow Six Siege ka ardhur dhe duket se Ubisoft ka planifikuar disa ndryshime për Jackal. TTS ka sjellë disa ndryshime shumë të…