fbpx
Qeveria amerikane ka ndaluar League of Legends në Iran dhe Siri
Tensionet në rritje mes Iranit dhe Shteteve të Bashkuara, kanë sjellë që League of Legends të bllokohet për lojtarët e Iranit dhe Sirisë. Që nga data 22 qershor, lojtarët që kanë tentuar të futen në lojë, janë përballur me një…