‘Duhet të frymëzojmë femrat që të përfshihen në gaming’, shprehet Intel
Qartazi ka një dominancë mashkullore në gaming dhe Intel shprehet se kjo gjë duhet ndryshuar Kreu i UK esports të Intel, Scott Gillingham, beson se ka më shumë gjëra që sponsorat, organizatorët dhe kompanitë mund të bëjnë për të përmirësuar…
Intel do të përdorë AI për të rregulluar nervat e dëmtuara të shtyllës kurrizore
Kjo mund të sjellë një zgjidhje për personat e paralizuar. Përdorimi i AI (inteligjencës artificiale) në mjekësi së shpejti mund të arrijë të zgjidhë një nga sfidat më të mëdha mjekësore: të sjellurin e lëvizjes në personat e paralizuar. Intel…
Intel po edukon Komitetin Olimpik për potencialin e esports
Intel ka ndihmuar Komitetin Internacional Olimpik të kuptojë se çfarë është esports, duke iu dhënë një këndvështrim se si vetë esports mund të jetë një sport olimpik. Duke parë rritjen e vazhdueshme të esports dhe audiencën që tërhiqet prej saj,…