Tag: instagram stories

Instagrami i Ninja është bërë hack
Ose ai është duke dhënë kot për qef 1000 iPhone XS falas Sot në mëgjes instagrami i Tyler Blevins që të gjithë e njohim si Ninja ishte plot me giveaway dhe links. Si duket profili i tij ishte bërë hack…
Tani mund të shpërndani filmat dhe serialet e Netflix në IG Stories
Netflix po zgjerohet edhe në Instagram Stories. Streameri gjigand ka paraqitur një tipar të ri për përdoruesit e iOS. Tani ata mund të shpërndajnë në story filmat ose serialet e tyre të preferuara. Për ta bërë këtë thjesht duhet të…