Dell ju lejon të kontrolloni iPhone nga PC
Dell Mobile Connect tashmë suporton screen-mirroring. Nëse jeni përdorues i iPhone me një kompjuter modern të Dell, tashmë mund të pasqyroni telefonin tuaj në PC dhe ta kontrolloni duke përdorur Mobile Connect app të Dell. Versioni 3 i iOS app…