Si të merrni Rainbow Fog Wrap falas në Fortnite
Fortnite ka bashkëpunuar sërish me aplikacionin Houseparty, të krijuar nga Epic. Ky aplikacion po përdoret për video chatting me miqtë në Fortnite. Për të vënë edhe më shumë fansa të Fortnite në përdorim të Houseparty, Epic po ofron një wrap…
Fortnite integrohet me Houseparty dhe merr in-game video chat
Lajme të mira për fansat e Fornite: loja battle royale tani do të ketë video chatt integration përmes aplikacionit të mobile: Houseparty. Kjo suporohet edhe në PC, PS4, PS5 dhe mobile. Veçoria e re Houseparty për Fortnite do ju lejojë…