Tag: homenet

Festa më të mira, çdo ditë
Zbukurimet dhe dritat na lajmërojnë për ardhjen e festave. Pavarësisht vështirësive të këtij viti, ka diçka të cilën asgjë nuk mund ta kufizojë: komunikimi me të dashurit dhe të afërmit. Arsyet për ta pritur me padurim vitin 2021 janë edhe…
ONE HomeNet, shërbimi më i ri që mundëson internet super të shpejtë, kudo
Kush nuk do e dëshironte internetin në shtëpi që të ishte shumë i shpejtë dhe të aktivizohej menjëherë, vetëm me një buton. Pa teknikë dhe pa kabuj. Si me magji. ONE Telecommunications, e sjell këtë realitet për ju! Premtuam të…
Qëndro i lidhur në çdo moment me HomeNet
Ka disa gjëra për të cilat urojmë të ndodhin sa më shpejtë si zgjidhje teknologjike. Njëra prej tyre është që të kemi pajisje pa kabuj! Sidomos kur abonohemi për internet në shtëpi, fillon seria e bezdive: lër një orar me…