Tag: higashikata

Fansat e JoJo po çmenden mbi vdekjen e Jojolion
JoJo's Bizarre Adventure po përgatitet të sjellë kapitullin e tij të fundit, por me publikimin e kapitullit të tij të 108-të, fansat po ndihen keq nga viktimat e betejës midis Tooru dhe familjes Higashikata. Ndërsa ka shumë të ngjarë të…