Apple konfirmon eventin e tij për 13 tetor
Thashethemet për një event të iPhone javën e ardhshme janë konfirmuar nga vetë Apple, që nxorri ftesat për në datën 13 tetor. Eventi i mëparëshëm i kompanisë, në të cilin u prezantua Apple Watch dhe iPad u quajt "Time Flies".…