Tag: gta 5

Luani si Godzilla në GTA 5
Ky mod i pabesueshëm Grand Theft Auto V ju lejon të ecni nëpër rrugët e Los Santos si i vetmi Godzilla, dhe shkatërrimi i dukshëm është kaq i kënaqshëm. Modder JulioNIB's Ultimate Godzilla Mod me Atomic Breath është në dispozicion…
A është bërë GTA Online “pay to win” në 2021?
GTA Online është një ndër lojërat më popullore që mund të gjeni sot dhe popullariteti i saj vazhdon akoma të rritet çdo ditë. Gjithashtu kjo lojë ofron microtransactions për lojtarët e saj duke na bërë të pyesim veten nëse GTA…
Lojtari i GTA 5 arrin të çlirojë lojën duke mos marrë fare ‘damage’
Për herë të parë të regjistruar ndonjëherë zyrtarisht, një lojtar mundi Grand Theft Auto V pa marrë ndonjë goditje ose dëmtim. Bëma u realizua nga UnNameD, i cili postoi aktivitetin e plotë në YouTube me një koment duke thënë se…
Një lojtar i GTA 5 ka gjetur laboratorin e Trevor në jetë reale
Trevor është një nga personazhet më të njohur në GTA 5. Për adhuruesit e serive të Rockstar Games, një fans mund të ketë gjetur vetëm ndërtesën e saktë në Kaliforni që është vendosur jashtë. Ndërsa shumë do të jenë të…
GTA 5 po merr vendin e Just Chatting si kategoria më e ndjekur e Twitch
Just Chatting mban kurorën në Twitch, megjithatë, pasi muajt janë ndërruar nga Prilli në Maj, vendi është marrë nga Grand Theft Auto 5 pasi GTA RP vazhdon të jetë nje sukses. Ka pasur disa përsëritje të GTA RP gjatë viteve…
Update i kësaj jave të GTA Online dyfishon shpërblimet
Një nga mënyrat më të mira për të mbledhur disa dosh në GTA Online është dalja në qendër të vëmendjes në update-in e kësaj jave. Përmbledhja zyrtare e Rockstar nuk do të publikohet deri më vonë, por update është i…
Netflix po përpiqet të rrisë ‘hype’-in e GTA 6
Për mjaft kohë, Grand Theft Auto 6 është përfolur të jetë në zhvillim, por ende nuk kemi një lajmërim zyrtar. Kjo nuk e ndaloi Netflix France të shkruante se Grand Theft Auto 6 po vjen së shpejti, duke konfirmuar më…
Patch Notes për update-in javor të GTA Online
Rockstar Games ka lëshuar një update të ri të përjavshëm të GTA Online më 25 mars. Ndryshimet përfshijnë Osiris si vehicle i ri Podium, log-in rewards të reja dhe ulje të ndryshme me kohë të kufizuar. Ndërsa lojtarët e rregullt…
Si të bëni 60 milion $ në GTA Online brenda një dite
Një ndër gjërat më të vështira për shumë lojëtarë në GTA Online janë paratë pasi shumë prej tyre e kanë të vështirë që t’i sigurojnë ato. Por dikush ia ka dalë mbanë që të mbledh brenda një dite afërisht 60…
Ky mod ndryshon aspektin vizual të Grand Theft Auto 5
Grand Theft Auto 5 është një prej lojërave popullore për pothuajse shtatë vite. Diçka që ka ndikuar në këtë gjë janë edhe mods e krijuara nga komuniteti. Një mod i krijuar së fundmi ndryshon pothuajse të gjithë aspektin vizual dhe…