Tag: gris

Gris është loja e re më artistike që do mund të gjeni
Gris është një nga lojërat më të reja që ka ardhur në Steam dhe mund të themi se është një vepër tradicionale arti. Teksturat dhe efektet që do të shihni në të nuk janë ato që mund të jeni mësuar…