fbpx
GTA 6 ose Bully 2 do të njoftohen së shpejti nga Rockstar
Stenda e RDR 2 në Rockstar North është hequr, duke indikuar ardhjen e një loje të re. Grand Theft Auto 6 ose një tjetër lojë e Rockstar Games do të njoftohet së shpejti. Në zyrat e Rockstar North një baner…
Analistët thonë se do të duhet të presim goxha për GTA 6
Parashikohet se loja nuk do të vijë përpara 2022-shit. Mund të biem të gjithë dakord kur themi se Grand Theft Auto 6 është loja më e pritur e momentit nga të gjithë. Është e vërtetë se ka plot lojëra të…
Sipas një punonjësi të Rockstar GTA 6 është në zhvillim e sipër
Grand Theft Auto V ka kohë që është lançuar dhe deri më tani nuk ka patur as edhe një fjalë nga Rockstar mbi vazhdimin e serive. Pavarësisht mungesës së një njoftimi zyrtar, duket se Grand Theft Auto 6 është realisht…