Tag: google trial

Google paguan 118 milionë dollarë gjobë për diskriminim gjinor të pagave
Në kulmin e një padie të kohëve të fundit mbi hendekun e pagave të diskriminimit gjinor të Google, paditësit më në fund kanë arritur një marrëveshje me kompaninë. Google do t'i paguajë punonjësit e prekur 118 milionë dollarë dhe ndryshimet…