Bëhet e ditur kohëzgjatja e Dragon Ball Z Kakarot
Eksperienca open-world si dhe përshtatja e historisë marrin vëmendje po ashtu. Gjatësia mesatare e Dragon Ball Z Kakarot është zbuluar sot, së bashku me disa detaje të tjera të reja në lojë. Sipas rishikimit të fundit të publikuar në Famitsu,…
Dragon Ball Z: Kakarot zbulon screenshot-e të reja të lojës
Dragon Ball Z: Kakarot, videoloja e ardhshme e bazuar në manga dhe anime me të njëjtin emër, e cila do të dalë në të ardhmen e afërt, por kjo nuk i ka ndaluar njerëzit e mirë në Bandai Namco të…