Tag: ghost of tsushima 2

Ghost of Tsushima 2 mund të jetë në zhvillim
Duket sikur Sucker Punch Productions është duke punuar në Ghost of Tsushima. Mes fjalëve se Sly Cooper do të rikthehet, duket se edhe nëse këto thashetheme janë të vërteta, nuk do të jetë nëpërmjet Sucker Punch, zhvilluesi origjinal pas serisë.…
Ghost Of Tsushima 2 mund të jetë duke u zhvilluar
Ndërsa Sony dhe zhvilluesi Sucker Punch ende nuk kanë konfirmuar zyrtarisht se një vazhdim i aventurës së 2020-ës po zhvillohet, ka pasur më shumë se mjaft leaks për të thënë se po vjen. Ndërsa ne vazhdojmë të presim fjalën zyrtare…