COD Mobile vs Free Fire: 3 ndryshimet kryesore
COD Mobile dhe Free Fire janë dy nga lojërat më të mëdha në platformën mobile. Të dyja kanë grumbulluar një bazë gjigande lojtarësh. Gjithsesi, përsa i përket numrit të downloads në Google Play Store, Free Fire është përpara çdo loje…
Gun King mode është live në Garena Free Fire për një javë
Gun King ka ardhur në Free Fire si pjesë e eventit Spine Punk përgjatë muajit maj. Ky mode loje do të jetë i disponueshëm deri në 25 maj. Gun King vendos tetë lojtarë kundër njëri-tjetrit në një pjesë shumë të…
Tani mund të bëhesh Lojtari numër Një nëpërmjet telefonit tënd!
#rrinështëpi Një nga opsionet më të përshtatshme për një kohë të lirë të përmbushur janë padyshim lojërat, bota magjike e personazheve virtuale, sfidave dhe madje edhe adrenalina mund të përjetohet individualisht ose në shoqëri me të dashurit dhe miqtë. Nuk…
Patch-i Kapella sjell ndryshime në Free Fire | GameON BUZZ
Kjo video mundësohet nga @Telekom Albania. UNDP bashkon forcat me Telekom për t’i ofruar publikut shqiptar informacione shëndetësore https://gameon.al/tech/covid-19-undp-... Patch-i më i ri i Garena Free Fire do të sjellë në lojë një personazh të ri, Kapella. Por jo vetëm…
Zbulohen veçoritë e reja të patch-it Kapella në Free Fire
Një personazh i ri, një mode i ri ranked dhe më shumë Patch-i Kapella në Free Fire do të sjellë një personazh të ri dhe ndryshime të tjera kur të vijë në lojë në 8 prill. Në lojë gjithashtu ka…
Armët më të mira në Garena Free Fire (dhe ku t’i gjeni)
Loja ka nëntë grupe të ndryshme armësh për të zgjedhur Free Fire ka një set mjaft të larmishme armësh, dhe që ju të ndiheni superior ndaj kundërshtarëve tuaj, ju duhet të dini ndryshimin mes tyre. Battle Royale i Garena ka…
Free Fire arrin 60 milion përdorues aktivë të përditshëm
Free Fire ishte loja më e shkarkuar në celular në vitin 2019 Free Fire së fundmi kapi një kulm të ri prej 60 milion përdoruesish aktivë të përditshëm, sipas rezultateve të analizës së Sea Limited mbi tremujorin e katërt dhe…
Një leak i Free Fire zbulon mode-in e ri që mund të vijë në lojë
Një kafshë shtëpiake po ashtu..., të gjitha të cilat priten të arrijnë më update-tin OB20 Update-i rradhës për Garena Free Fire pritet të jetë afër, u zbulua një leak nga Free Fire Gamer's Zone. Kafsha e re quhet Poring dhe…
Ja se cili ishte esports më i madh në mobile gjatë 2019
Tre lojëra duket se mbizotërojnë esports në mobile Ndërkohë që industria e esports pati një rritje shumë të madhe gjatë vitit të kaluar, një seksion i saj, më saktësisht esports në mobile, patën një rritje të jashtëzakonshme. Esports në mobile…
Zhvilluesit e Garena Free Fire lëshojnë një videoklip të një kënge rap
Me një event dhe skins të reja që pritet të vijnë së shpejti Garena Free Fire ka ndjekur në hapat e lojërave si League of Legends duke krijuar një këngë posaçërisht për lojën e tyre. Kjo këngë është realizuar nga…