Tag: gaming keyboard

Tastierë për të bërë spam emotes në Discord?!
Të gjithë kemi hasur tastiera të ndryshme duke filluar që prej atyre të thjeshtave që shumica prej nesh i quan “tastiera zyrash” dhe deri tek ato gaming me ndriçim RGB ose që janë mouse dhe tastierë në të njëjtën kohë.…
Listohen tastierat më të mira për gaming në 2018-n
Tastiera më e mirë për gaming varet gjithmonë nga çfarë jeni duke kërkuar ekzaktësisht. Ndonëse është full-sized ose compact board, membrane ose mech switch, full RGB ose thjesht një backlit njëngjyrësh, të gjitha të mësipërmet jnë testuar dhe ja ku…