fbpx

Tag: GameON Community Series

Bëhuni pjesë e GameON Community Series dhe fitoni!
Ju mund të fitoni duke marrë pjesë si lojtar ose thjesht duke ndjekur stream-in! Gjatë javës së kaluar, GameON nisi me javën e parë të GameON Community Series për PUBG Mobile. Ky tournament, siç mund ta kuptoni dhe nga vetë…
GameON prezanton GameON Community Series
GameON Albania prezanton serinë më të fundit të tournamenteve të saj të quajtur GameON Community Series dhe tournamenti i parë do të zhvillohet për PUBG Mobile. Por kur do të nis ky tournament dhe ku do të keni mundësinë ta…